Organisaties van DLS

                        Koninklijke

  Carambole  Biljartclub  D.L.S.  Roeselare

CLUBORGANISATIES


-SUPERPRESTIGE


De eerste zaterdag van oktober organiseert DLS zijn jaarlijkse biljartprijskamp. Deze prijskamp (met jaarlijks om en bij de 60 deelnemers), levert punten op voor de Superprestige. De Superprestige verenigt een 7-tal clubs die over hun jaarlijkse prijskampen een ranking opmaken waarbij de 32 bestgeklasseerden de finale met een prijzenpot van 1.250€ spelen. Deze Superprestige is er gekomen op initiatief van DLS. De praktische organisatie berust ook bij DLS.

Info hieromtrent vindt U op http://www.sppbiljart.be


-BEKER VAN VLAANDEREN VOOR JEUGD


In 2007 nam DLS het initiatief om een grote prijskamp voor jeugdspelers te organiseren. Meteen een schot in de roos: de uitgebreide prijzentafel lokte jonge deelnemers van heide en ver (vanuit Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant, en ja ook uit Oost- en West-Vlaanderen). Het eerste jaar noteerden we 16 inschrijvingen, vorig jaar 18 en in 2009 waren er dat zomaar eventjes 23!

Deze organisatie kan er enkel zijn dank zij de bereidwillige medewerking van een aantal sponsors die jaarlijks een reeks prachtige naturaprijzen ter beschikking stellen. In 2010 en 2011 telden we een volzet tornooi en ook 2012 was een succes.

Meer info omtrent deze organisatie vindt U op http://www.dls-bvv.be