Opleiding en lessen

Koninklijke

Carambole Biljartclub D.L.S. Roeselare

Wie niets van biljarten afweet, maar graag alle kneepjes van het vak wil leren, kan dankzij biljartclub DLS terecht bij meervoudige Belgisch kampioen Henk Casteleyn in taverne Arena te Roeselare. Jong en oud, man of vrouw, iedereen is welkom.

Al van zijn 7 jaar leerde Henk biljarten. «Ik had toen zelfs een stoel nodig om aan de tafel te kunnen, dankzij mijn vader kreeg ik de microbe te pakken.

Op mijn beurt wil ik nu de liefhebbers de kunst van het biljarten aanleren. Mijn doel is om iemand op te leiden die nog sterker wordt dan ik zelf. Biljarten is zoveel meer dan een cafésport. Je hebt er talent voor nodig en enkel door veel te oefenen kan je er verder mee geraken», aldus Henk Casteleyn.

DE BILJARTLESSEN ZIJN ER VOOR IEDEREEN. HOE JONGER HOE BETER. MAAR DE IDEALE LEEFTIJD DIS ZO'N 10 JAAR. EN OOK VROUWEN ZIJN WELKOM.

WIJ NEMEN OOK DEEL AAN HET ROESELAARSE INITIATIEF SPORT NA SCHOOL. ELKE WOENSDAG VAN 18.00 TOT 19.00 UUR WORDT ER AAN DE JEUGD INITIATIELESSEN GEGEVEN. KLIK HIER VOOR EEN FOTOREPORTAGE

VOOR MEER INFO KAN U TERECHT BIJ EDDY DEWAELE OP 051/69.04.14.

GRATIS BILJARTLESSEN (ARTIKEL IN "HET LAATSTE NIEUWS - APRIL 2010)