Lid zijn en de voordelen

Koninklijke

Carambole Biljartclub D.L.S. Roeselare

LID WORDEN / KOSTPRIJS / VOORDELEN

Wie zich wil aansluiten bij DLS, komt best naar een van de clubavonden iedere vrijdagavond in Taverne Arena (en neemt liefst vooraf telefonisch contact met de voorzitter Eddy Dewaele 051/690414).

Men kan alle vrijdagen clubmatchen spelen,maar de 2de en laatste vrijdag wordt liefst voorbehouden voor vrij en band en zijn in principe de 2 belangrijkste clubavonden, de 3de vrijdag voor driebanden klein en match, de 1ste vrijdag is een vrije clubavond.

Men schrijft in voor één of meerdere clubcompetities en eventueel voor competitie(s) van de KBBB.

Het lidgeld staat beschreven in de statuten.

Inbegrepen in de lidgelden zijn aansluiting bij (kleine lidkaart) KBBB en lichamelijke ongevallenverzekering naar of van, hetzij als speler of toeschouwer, competities, trainingen, clubavonden, enz ..., wie ook wenst deel te nemen aan de KBBB-competitie(s) betaalt €50,00 extra als bijdrage voor een volle lidkaart KBBB.

In dit lidgeld voor CBC DLS is ook de jaarlijkse souper inbegrepen.

Leden van C.B.C.-D.L.S. mogen tijdens de week GRATIS trainen in ons lokaal "Taverne Arena" te Roeselare. Voorwaarde is wel dat ze tijdens die training alleen trainen/spelen en dat er natuurlijk een biljart vrij is.

Jaarlijks krijgen, zolang het evenement plaats vind, leden van CBC DLS de kans om tegen enkele grootheden (R. Ceulemans, Saygner, Blomdahl, Caudron, Jaspers, Eddy Merkcx, enz....) te spelen. Zie de fotoreportages.

Download onze Statuten/clubreglement voor de klassieke disciplines hier

Download onze clubreglement voor het kegelspel hier

Download ons aanvraagformulier om lid te worden hier