Lid zijn en de voordelen

Koninklijke

Carambole  Biljartclub  D.L.S.  Roeselare

LID WORDEN / KOSTPRIJS / VOORDELEN

Wi

Wie zich wil aansluiten bij DLS, komt best naar een van de clubavonden op vrijdagavond in Taverne Arena (en neemt liefst vooraf telefonisch contact met de voorzitter Eddy Dewaele 051/690414).

De clubmatchen worden gespeeld de 2de en-of laatste vrijdag van de maand voor vrij

en band en de 3de donderdag wordt driebanden klein gespeeld.

Men schrijft in voor één of meerdere clubcompetities en eventueel voor competitie(s) van de KBBB.

Het lidgeld staat beschreven in de statuten.

Inbegrepen in de lidgelden zijn aansluiting bij (kleine lidkaart) KBBB en lichamelijke ongevallenverzekering naar of van, hetzij als speler of toeschouwer, competities, trainingen, clubavonden, enz ..., wie ook wenst deel te nemen aan de KBBB-competitie(s) betaalt €60,00 extra als bijdrage voor een volle lidkaart KBBB.

In dit lidgeld voor CBC DLS is ook de jaarlijkse souper inbegrepen.

Leden van C.B.C.-D.L.S. mogen tijdens de week GRATIS trainen in ons lokaal "Taverne Arena" te Roeselare. Voorwaarde is wel dat ze tijdens die training alleen trainen/spelen en dat er natuurlijk een biljart vrij is.

Download clubreglement  hier